I edycja Dni Rzeźnika


I edycja Dni Rzeźnika

I edycja Dni Rzeźnika już 20-21 stycznia. W tych dniach w naszej restauracji pojawią się specjalnie wyselekcjonowane mięsa oraz dedykowane menu. Każdy fanatyk sezonowanej wołowiny będzie zachwycony. Zobaczcie co jeszcze dla Was przygotowaliśmy.

Zapraszamy do rezerwacji stolików:
wiadomość na Facebooku
 570 101 191
 mojarzeznia@gmail.com

Każda noc powinna mieć swoje menu – Honore de Balzac

I edycja Dni Rzeźnika

I edycja Dni Rzeźnika

W menu tego dnia pojawi się sezonowana wołowina, a dokładniej stek z rostbefu sezonowany 45 dni oraz stek z polędwicy wołowej sezonowany 7 dni. Do tych pysznych mięs proponujemy frytki własnej produkcji z mixem sałat lub sałatkę ziemniaczaną z boczkiem i ogórkiem kiszonym.

Przygotowaliśmy również galaretkę wieprzową z sorbetem musztardowym i piklami, zupę gulaszową oraz aromatyczne steki z karkówki, golonkę z indyka czy schab złotnicki z kością.

Dziękujemy za przepyszne mięsa sezonowe Specjałom u Szymona.

+ There are no comments

Add yours