III edycja Dni Rzeźnika


III edycja Dni Rzeźnika

III edycja Dni Rzeźnika rozpocznie się w piątek 31.03 od godziny 16:00 i potrwa do 02.04. To ostatnia edycja przed sezonem wiosennym oraz letnim – już tworzymy nowe smaki oraz niewiarygodne połączenia. Dni Rzeźnika z pewnością powrócą.

Zapraszamy do rezerwacji stolików:
wiadomość na Facebooku
 570 101 191
 mojarzeznia@gmail.com

Przyjemność brzucha jest podstawą i korzeniem wszelkiego dobra – Epikur

III edycja dni rzeźnika

Nasze menu otwiera oczywiście sezonowana wołowina, w tej edycji przygotowaliśmy dla Was stek z rostbefu sezonowany 34 dni (Hereford) oraz stek z polędwicy wołowej sezonowany 10 dni (Red Angus). Dodatki do steków to ziemniaki konfitowane w kaczym tłuszczu, sałata masłowa z marynowaną rzodkiewką i gęstą śmietaną oraz masło ziołowe.

W karcie pojawią się również nowe smaki do odkrycia. Pierwszą propozycją jest fasolka po Rzeźnicku z pieczoną wieprzowiną i podpłomykiem, drugą jest burger wołowy z keczupem z buraka, chrupiącymi flakami, dymowymi piklami i pieczonymi ziemniakami.

+ There are no comments

Add yours