II edycja Dni Rzeźnika


II edycja Dni Rzeźnika

II edycja Dni Rzeźnika odbędzie się 24-26 lutego. Przygotowaliśmy niezwykłe menu by Was zaskoczyć. Dania w tych dniach  serwowane będą do wyczerpania zapasów.

Zapraszamy do rezerwacji stolików:
wiadomość na Facebooku
 570 101 191
 mojarzeznia@gmail.com

Miłość może poczekać, głód – nie!

II edycja dni rzeźnika

II edycja dni rzeźnika

W menu nie może zabraknąć oczywiście sezonowanej wołowiny. Przygotowaliśmy stek z antrykotu sezonowany 28 dni, stek z polędwicy wołowej sezonowany 7 lub 14 dni, a także mostek wołowy. Do tych mięs proponujemy zapiekanego ziemniaka z sosem truflowym, ragout pieczarkowe oraz sos bearneński.

W tych dniach pojawi się także zupa, a  dokładniej czernina. W karcie znajdą się również żeberka wieprzowe oraz gulasz z dzika, do których proponujemy puree ziemniaczane i ogórki kiszone.

+ Brak komentarzy

Dodaj własny