IV edycja Dni Rzeźnika


IV edycja Dni Rzeźnika

IV edycja Dni Rzeźnika rozpocznie się 23 lutego o godzinie 17:00 i potrwa do 25 lutego. W tym czasie w Restauracji Stara Rzeźnia zaproponujemy Wam specjalnie wyselekcjonowane mięsa oraz dedykowane menu. Dania w tych dniach serwowane będą do wyczerpania zapasów.

Zapraszamy do rezerwacji stolików:
rezerwacja online
wiadomość na Facebooku
 570 101 191
 mojarzeznia@gmail.com

Apetyt przychodzi w miarę jedzenia – François Rabelais

IV edycja dni rzeźnika

W specjalnie stworzonym menu nie zabraknie pysznej wołowiny, pojawi się także czernina z kluseczkami, szpik wołowy z sałatka z kaparami, burger wołowy z domowymi frytkami oraz stek wieprzowy z pieczonymi ziemniakami i mizerią.

ODKRYJ NOWE SMAKI

Czernina z kluseczkami – 15,00 zł

Szpik wołowy z sałatką z kaparami – 19,00 zł

Stek wieprzowy z pieczonymi ziemniakami i  mizerią – 28,00 zł

Żebro wieprzowe w pikantnej marynacie – 34,00 zł

KULINARNA ROZKOSZ

Burger wołowy z domowymi frytkami – 28,00 zł

T- bone stek z domowymi frytkami, kolbą kukurydzy i masłem z anchois – 78,00 zł

UCZTA WOŁOWA (2-4osób)

Tomahawk stek – 23,00 zł / 100g

Danie serwowane z domowymi frytkami, krążkami cebulowymi, kolbą kukurydzy, masłem z anchois i sałatką Coleslaw

IV edycja Dni Rzeźnika

Bądź z nami na bieżąco. Zapraszamy na nasze social media, w których pojawiają się aktualności z życia restauracji. Czekamy na Was na Instagramie, Facebooku oraz zachęcamy do wystawienia nam recenzji w serwisie TripAdvisor. Dodając#restauracjastararzeznia lub wysyłając nam zdjęcia możecie się dzielić z nami chwilami spędzonymi w naszej restauracji.

 Facebook  Instagram  TripAdvisor

 

+ There are no comments

Add yours