V edycja Dni Rzeźnika


V edycja Dni Rzeźnika

W tych dniach w Restauracji Stara Rzeźnia pojawią się specjalnie wyselekcjonowane mięsa. Przedstawimy naszym Gościom dania z limitowanego menu przygotowanego wyłącznie na V edycję Dni Rzeźnika. Na dobry początek polecamy kanapkę z pastrami oraz domowymi piklami. Na piątą edycję naszego wydarzenia przygotowaliśmy wyśmienite dania główne, w których nie mogło zabraknąć sezonowanej wołowiny. Dania w tych dniach serwowane będą do wyczerpania zapasów.

Zapraszamy do rezerwacji stolików:
rezerwacja online
wiadomość na Facebooku
 570 101 191
 mojarzeznia@gmail.com

Nie ma bardziej szczerej miłości niż miłość do jedzenia – George Bernard Shaw

V edycja dni rzeźnika

W specjalnie stworzonym menu nie zabraknie sezonowanej wołowiny, pojawi się także golonka wieprzowa w piwno-korzennej glazurze z puree ziemniaczano-chrzanowym, żebro wołowe z puree ziemniaczano-chrzanowym oraz polędwica Wellington z sałatami z dressingiem vinegret i sosem pieprzowym. 

Na DOBRY POCZĄTEK

Kanapka z pastrami i domowymi piklami – 22,00 zł

IDEALNE POŁĄCZENIE

Golonka wieprzowa w piwno-korzennej glazurze / puree ziemniaczano-chrzanowe – 34,00 zł

Żebro wołowe / puree ziemniaczano-chrzanowe – 42,00 zł

Rostbef sezonowany 28 dni (Angus) 350g / ziemniaki zapiekane / sałaty z dressingiem vinegret – 96,00 zł

Polędwica Wellington / sałaty z dressingiem vinegret / sos pieprzowy – 82,00 zł

Do każdego dania głównego małe piwo Książęce Ciemne Łagodne

BARMAN POLECA

AMF – 15,00 zł

wódka / tequila / gin / rum / blue Curacao / cytryna / sprite

Mamba – 10,00 zł

tequila / gin / zielony banan / pomarańcza / cytryna

Bądź z nami na bieżąco. Zapraszamy na nasze social media, w których pojawiają się aktualności z życia restauracji. Czekamy na Was na Instagramie, Facebooku oraz zachęcamy do wystawienia nam recenzji w serwisie TripAdvisor. Dodając#restauracjastararzeznia lub wysyłając nam zdjęcia możecie się dzielić z nami chwilami spędzonymi w naszej restauracji.

 Facebook  Instagram  TripAdvisor

+ There are no comments

Add yours